Baneheia podcast vg

Baneheia: De nye funnene – VG Podkast

26. mai 2022 — Hva har politiet funnet i den nye etterforskningen i Baneheia? For første gang er de som leder etterforskningen i Krimpodden, og Viggo …

Hva har politiet funnet i den nye etterforskningen i Baneheia? For første gang er de som leder etterforskningen i Krimpodden, og Viggo Kristiansens forsvarer mener saken kun kan gå én vei. Hør Krimpodden i Podme eller der du foretrekker å høre podkaster. Kontakt redaksjonen på krimpodden@vg.noAnsvarlig redaktør Gard Steiro.

Baneheia-forfatter om de nye funnene – VG Podkast

18. aug. 2022 — I denne episoden gjester Bjørn Olav Jahr Krimpodden for å snakke om Baneheia-saken, hvordan det har vært å stå i stormen etter bokutgivelsen …

I denne episoden gjester Bjørn Olav Jahr Krimpodden for å snakke om Baneheia-saken, hvordan det har vært å stå i stormen etter bokutgivelsen i 2017 og hva han tenker om utviklingen i saken. Kontakt oss gjerne på krimpodden@vg.no.

Baneheia: Hva skjer nå? – VG Podkast

Baneheia: Hva skjer nå? Hva føler man egentlig når du har jobba for å få frikjent Viggo Kristiansen, møtt motstand, kanskje nesten blitt ledd av og så …

Hva føler man egentlig når du har jobba for å få frikjent Viggo Kristiansen, møtt motstand, kanskje nesten blitt ledd av og så kommer endelig den avgjørelsen du har kjempa for?

Baneheia: Tror på nye svar – VG Podkast

23. sep. 2021 — Denne episoden inneholder flere presiseringer og rettelser på ting som vi har blitt gjort oppmerksom på i etterkant av publisering.

Denne episoden inneholder flere presiseringer og rettelser på ting som vi har blitt gjort oppmerksom på i etterkant av publisering. Disse presiseringene kan du høre mot slutten av episoden. Denne høsten skal Viggo Kristiansen og Jan Helge Andersen på nytt forklare seg etter Baneheia-drapene i 2000. I denne episoden tar vi for oss hva de tidligere bestekameratene har forklart før. En av dem lyver – eller lyver begge?

Hør Krimpodden: Kristiansens nye sjanse – VG

18. feb. 2021 — Viggo Kristiansen ble dømt til forvaring for drap og voldtekt på de to jentene i Baneheia, men nå har kommisjonen for gjenopptakelse av …

Viggo Kristiansen ble dømt til forvaring for drap og voldtekt på de to jentene i Baneheia, men nå har kommisjonen for gjenopptakelse av straffesaker besluttet at Kristiansen kan få prøvd saken sin på nytt i retten.

Baneheia: DNA-funn knytter Andersen til overgrep – VG

Baneheia: DNA-funn knytter Andersen til overgrep – VG Podkast

16. nov. 2021 — Hva vet vi om de nye DNA-funnene? Og hvilken betydning vil de kunne ha for de tidligere bestekameratene Jan Helge Andersen og Viggo …

Hva vet vi om de nye DNA-funnene? Og hvilken betydning vil de kunne ha for de tidligere bestekameratene Jan Helge Andersen og Viggo Kristiansen? Produsent Vilde Worren. Krimkommentator Øystein Milli og programleder Håvard Kristoffersen Hansen. Morten S Hopperstad, Ådne Husby Sandnes, Vilde Elgaeen, Christina Quist og Thea Rosef har bidratt til journalistikken.

Hør Krimpodden: To jenter savnet i Baneheia – VG

17. feb. 2021 — I to døgn var Stine Sofie Sørstrønen (8) og Lena Sløgedal Paulsen (10) savnet i Baneheia.

I to døgn var Stine Sofie Sørstrønen (8) og Lena Sløgedal Paulsen (10) savnet i Baneheia.

Baneheia: De nye funnene – Krimpodden – Podcast – Podtail

Baneheia: De nye funnene – Krimpodden – Podcast – Podtail

26. mai 2022 — Hva har politiet funnet i den nye etterforskningen i Baneheia? For første gang er de som leder etterforskningen i Krimpodden, …

Hva har politiet funnet i den nye etterforskningen i Baneheia? For første gang er de som leder etterforskningen i Krimpodden, og Viggo Kristiansens forsvarer mener saken kun kan gå… – Lytt til Baneheia: De nye funnene fra Krimpodden direkte på mobilen din, surfetavlen eller nettleseren – ingen nedlastinger nødvendig.

Baneheia: De nye funnene – Krimpodden – Norske Podcaster

Baneheia: De nye funnene – Krimpodden

Hva har politiet funnet i den nye etterforskningen i Baneheia? … Kontakt redaksjonen på krimpodden@vg.no. Ansvarlig redaktør Gard Steiro.

Hva har politiet funnet i den nye etterforskningen i Baneheia?

Baneheia-forfatter om de nye funnene Krimpodden

‎Krimpodden: Baneheia-forfatter om de nye funnene on Apple Podcasts

Kontakt oss gjerne på krimpodden@vg.no. … denne episoden gjester Bjørn Olav Jahr Krimpodden for å snakke om Baneheia-saken, … Top Podcasts In True Crime.

I denne episoden gjester Bjørn Olav Jahr Krimpodden for å snakke om Baneheia-saken, hvordan det har vært å stå i stormen etter bokutgivelsen i 2017 og hva han tenker om utviklingen i saken. Kontakt oss gjerne på krimpodden@vg.no.

Keywords: baneheia podcast vg