Halvor rus nrk

Halvor (30) hadde alt – heilt til venskapen med rusen gjekk for …

31. okt. 2021 — I tredje episode av «Rus» møter Leo Ajkic Halvor Jamtveit. Sjå episoden her, i NRK TV, eller på NRK 1 måndag klokka 21:20.

Betaler millioner for rusbehandling i private institusjoner – NRK

7. jul. 2022 — Rusen dominerte livet til Halvor Jamtveit i mange år. Det fortalte han om i NRK-serien «Rus». Han valgte å få hjelp på Mestringshusene på …

Halvor (30) hadde «alt». – Kjørte i 170 og håpet jeg traff en …

Halvor (30) hadde «alt». – Kjørte i 170 og håpet jeg traff en fjellvegg – varden.no

22. okt. 2021 — Mange har sett ham i NRK-serien «Rus». For Halvor Jamtveit (30) pågår kampen mot avhengigheten fortsatt.

Mange har sett ham i NRK-serien «Rus». For Halvor Jamtveit (30) pågår kampen mot avhengigheten fortsatt.

Heier på Halvor, og alle som han. Ta å Sjekkut ep 3 av Rus …

Halvor (30) fra Heddal lot NRKs programleder Leo Ajkic følge den tøffe veien ut av rusen.

Halvor (30) fra Heddal lot NRKs… – NRK Vestfold og Telemark

Nyheter, Kongsberg skisenter | Nå brettes Halvors rusmisbruk ut på TV. Han er glad for å endelig være på en bedre plass i livet

10. okt. 2021 — Da livet var som mørkest i fjor, begynte NRK og programleder Leo Ajkic å dokumentere Halvor Jamtveits rusmisbruk og behandling.

Da livet var som mørkest i fjor, begynte NRK og programleder Leo Ajkic å dokumentere Halvor Jamtveits rusmisbruk og behandling. Nå får hele Norge snart se hvor ille det var og den tøffe veien tilbake til det rusfrie livet. Han håper det kan hjelpe andre.

Nå brettes Halvors rusmisbruk ut på TV. Han er glad for å …

Notodden, Helse | Fulgte Halvor tett på den tunge veien ut av rusen

16. okt. 2021 — … på Halvor Jamtveits ærlige fortelling om rusmisbruk og behandling, forteller regissør av NRK-serien RUS, Lasse Gallefoss i Pandora Film.

– Det varmer oss å se den positive responsen på Halvor Jamtveits ærlige fortelling om rusmisbruk og behandling, forteller regissør av NRK-serien RUS, Lasse Gallefoss i Pandora Film.

Fulgte Halvor tett på den tunge veien ut av rusen – Telen

Leo Ajkic med ny dokumentarserie: «RUS» | NRK

27. sep. 2021 — Veien til rusfrihet blir lang og tøff for Halvor. Episode 4: Gledesrus. For å forstå hvorfor folk ruser seg, må vi forstå gleden. Leo Ajkic ser …

I «RUS» skal Leo Ajkic finne sannheten om rusen – på godt og vondt. For det er et par ting du trenger å vite for å feste trygt.

Leo Ajkic med ny dokumentarserie: «RUS» | NRK

Halvor Harsem: – Reagerer: – Selvsentrert drittgjeng

for 5 døgn siden — Helt siden influenser og NRK-profil Sofie Steen Isachsen (28), bedre kjent som … Dermed har også debatten om narkotika og rus startet, …

Går hardt ut mot influenserbransjen.

Keywords: halvor rus nrk, halvor jamtveit nrk, nrk rus halvor