Vg mann skutt

Mann skutt og drept av politiet i Troms – VG

9. des. 2022 — En mann i 40-årene ble natt til fredag skutt og drept av politiet på en privatadresse i Lavangen kommune i Troms. Politiet omtaler det som …

En mann i 40-årene ble natt til fredag skutt og drept av politiet på en privatadresse i Lavangen kommune i Troms. Politiet omtaler det som en livstruende situasjon.

Mann skutt av politiet i Stavanger – VG

22. des. 2022 — Spesialenheten har åpnet etterforskning etter at en i mann 30-årene ble fraktet til sykehuset etter å ha blitt skutt av politiet.

Spesialenheten har åpnet etterforskning etter at en i mann 30-årene ble fraktet til sykehuset etter å ha blitt skutt av politiet.

Mann i 20-årene er skutt og drept i Oslo – VG

En mann i 20-årene er skutt og drept på Grønland i Oslo – VG

27. nov. 2022 — GRØNLAND (VG) Mannen ble skutt like ved Grønland T-banestasjon grytidlig søndag morgen. En mann er pågrepet og siktet for medvirkning til drap, …

GRØNLAND (VG) Mannen ble skutt like ved Grønland T-banestasjon grytidlig søndag morgen. En mann er pågrepet og siktet for medvirkning til drap, bekrefter krimvakta til VG.

Mann skutt og drept av politiet: – Det er helt ufattelig – VG

Mann skutt og drept av politiet i Lavangen: – Det er helt ufattelig – VG

9. des. 2022 — En mann i 40-årene ble natt til fredag skutt og drept av politiet på en gård i Lavangen kommune i Troms. Ifølge politiet oppsto det en …

Venner av mannen som ble skutt og drept av politiet i Lavangen natt til fredag, sier det som har skjedd er uforståelig. Fredag kveld var det åpen kirke i bygda.

Mann skutt av politiet i Stavanger uenig i «trusselsituasjon – VG

Mann skutt av politiet i Stavanger uenig i «trusselsituasjon»-beskrivelse – VG

26. des. 2022 — Forrige uke ble en mann i 30-årene skutt av politiet. Nå bestrider han politiets versjon på det sterkeste.

Forrige uke ble en mann i 30-årene skutt av politiet. Nå bestrider han politiets versjon på det sterkeste.

Nordlys: Mannen som ble skutt og drept av politiet, er siktet for …

Nordlys: Mannen som ble skutt og drept av politiet, er siktet for drapsforsøk – VG

15. des. 2022 — I en legeerklæring VG har sett kommer det frem at dødsmåten var drap, og at den mellomliggende dødsårsaken var skudd fra håndvåpen. OMKOM: Hans …

I forrige uke ble Hans Arne Nystad (49) skutt og drept av politiet i Levangen i Sør-Troms. Han er nå siktet for drapsforsøk.

Hans Arne Nystad (49) ble skutt og drept av politiet – VG

13. des. 2022 — – Faren var en hyggelig mann, og det er uforståelig at det kunne oppstå en situasjon som medførte at han ble drept, sa Elden til VG lørdag kveld …

49-åringen ble skutt og drept av politiet, etter det politibetjentene opplevde som en livstruende situasjon. Familien omtaler dødsfallet som «uforståelig».

Politiet: Mann i 40-årene skutt i Oslo – VG

9. nov. 2022 — TORSHOV (VG) En person er pågrepet etter en mann i 40-årene ble skutt på Torshov i Oslo onsdag kveld.

TORSHOV (VG) En person er pågrepet etter en mann i 40-årene ble skutt på Torshov i Oslo onsdag kveld.

Mann trolig skutt på Torshov – politiet har kontroll på fire … – VG

Mann trolig skutt på Torshov – politiet har kontroll på fire personer – VG

27. sep. 2022 — Skadene skal ikke være livstruende, sier operasjonsleder Bjørn Gunnar Nysæter til VG. Mannen, som er i 30-årene, har skader i hode og overkropp, …

En mann er sendt til sykehus med alvorlige skader etter en mulig skyteepisode på Torshov i Oslo. Politiet tror skadene kan være selvpåført.

Keywords: vg mann skutt