Send varene dine trygt med halvpaller

En rekke internetthandlere tilbyr i dag flere typer frakt. Noe av det mest brukte er foreløpig å få det levert til et utleveringssted, hvor du så henter dine nye varer selv på et tidspunkt du selv velger. Fraktformen er derfor svært enkel, og ofte også den billigste leveringsversjonen.

Flere nettlager tilbyr levering på kun én hverdag for mange varer, noe som er betinget av at transaksjonen er gjort før et bestemt tidspunkt, slik at de kan garantere å få produktene servert før de pakkeansatte får fritid.

Noen enkeltbedrifter på nettet lover gratis levering, men vanligvis bare når du kjøper for et bestemt beløp. I tillegg må du velge det rimeligste fraktalternativet, som – uansett om du er i Holstebro, Rønne eller Ringkøbing – vil være å få produktene levert til et utleveringssted.

Besøkt av spesialister som har innsikt i reglene på området

Det har vist seg å være ganske greit for alle å analysere priser i flere nettbutikker og med det motivet har mange nettvarehus tvunget å redusere prisene på varene – for barn, og samtidig også for menn og kvinner – ettertrykkelig, og til og med noen ganger garantere gratis levering.

Det kan imidlertid alltid vise seg å være verdt tiden å sjekke noen nettselskaper for rabatter før du kjøper, slik at du garantert får den billigste prisen.

Generelt anbefaler vi kjøp med betalingskort eller betaling med mobiltelefon. Som et alternativ bør du benytte deg av en avbetalingsløsning fra for eksempel ViaBill, dersom du har tenkt å betale tilbake pengene i fremtiden.

Før noen handler i en butikk, bør de, for å være på den sikre siden, lese e-butikkens regler, men det er vanligvis ikke særlig spennende.

En annen løsning kan derfor være å sjekke om internettvirksomheten er medlem av e-merkeordningen, fordi det vanligvis er et symbol på at e-butikken overholder den offisielle danske lovgivningen, samt at selskapet blir jevnlig kontrollert av eksperter som forstår lovene på området. Du tilbys også sjansen til en hjelpende hånd når du blir utsatt for dilemmaer i forbindelse med ditt kjøp.

I tillegg til dette anbefales det at kjøper tar hensyn til det mest aktuelle regelverket som kan ha betydning for transaksjonen, for eksempel returretten som internettselskapet benytter. I forhold til det er det også essensielt at du alltid tar vare på kvitteringen, slik at du til enhver tid skal kunne bevise bestillingen, uansett om du handler mann eller kvinne.

Leveringstiden kan vise seg å være usedvanlig viktig

Trustpilot tilbyr stort sett ærlige sjanser til å se nærmere på mange tidligere kunders observasjoner, og vi anbefaler derfor at du bekrefter internettselskapets vurderinger før du kjøper.

Facebook fører også til supertroverdige sjanser til å få et inntrykk av nettbutikkens popularitet. I tillegg finnes det en rekke internettselskaper hvor man kan skrive ned en kritikk av bestillingsprosessen, som også bør brukes for å få et innblikk i hvor fornøyde kundene er.

Informasjon om varer og internettselskaper er ofte beskyttet, men det tas forbehold om endringer som kan ha blitt implementert etter siste oppdatering av sidens data.