Ser du etter nye tiltak for bedriften?

Et stort antall nettselskaper tilbyr nå ulike leveringsmodeller. En av de populære nå for tiden er levering til en pakkebutikk, som gir deg fleksibiliteten til å hente de bestilte produktene når det passer deg. Leveringsformen er derfor ganske rimelig, og til og med den billigste leveringsløsningen.

Du kan også tenke på å velge å få det levert hjem til deg eller til din jobbadresse. Denne er dessverre en smule dyrere, men like godt ultra rimelig. Den billigste løsningen vil imidlertid alltid være at du henter bestillingen selv, noe som dessverre krever at du bor i nærheten av hjemmet til internettbedriften.

Fraktperioden er selvsagt ekstremt relevant dersom du skal bruke bestillingen din innen kort tid, og derfor er det helt lurt å dobbeltsjekke forventet leveringstid for den aktuelle varen.

Et stort antall nettbutikker tilbyr utsikter til levering neste virkedag for flere varenumre, som er basert på at bestillingen legges inn før fastsatt tid, slik at de har mulighet å få produktene distribuert før pakkeansatte drar hjem.

Den mest prisbevisste frakttypen

I dag er det ekstremt enkelt for alle og enhver å søke etter informasjon om priser på flere nettbutikker og derfor har flere nettforhandlere måttet redusere prisene på produktene – for barn og babyer, og samtidig for menn og kvinner – betydelig, og til og med noen ganger gir gratis levering.

Det kan alltid være verdt tiden å sjekke noen nettbutikker for rabattkoder før du fullfører transaksjonen, slik at du er på den sikre siden av å få den mest attraktive prisen.

Du bør fortsatt være klar over at når en nettforhandler annonserer best i test-produkter til en pris som kan sees på som mystisk utmerket, bør dette ofte være en indikasjon på en svindel-e-forhandler. Kjøp med betalingskort er likevel inkludert i en lov som støtter deg mot svindel med e-handel.

Generelt anbefaler vi å bestille med kort eller mobilbetaling. Alternativt kan du bruke en betalingsløsning som ViaBill, så lenge du ser en fordel i å dekke betalingen i flere avdrag.

Før noen kjøper fra en nettbutikk kan du gå gjennom nettbutikkens vilkår for å være sikker, men det er nok ikke superinteressant.

Et annet alternativ kan være å sjekke om nettselskapet har e-merket, fordi det ofte er et tegn på at e-forhandleren respekterer gjeldende danske regler, og at selskapet jevnlig blir gjennomgått av fagfolk som har mye kunnskap om vedtektene på området. I tillegg tilbys du muligheten til å få hjelp dersom du opplever problemer i kjøpsprosessen.

I tillegg er det nyttig for kjøperen å ta hensyn til de mest essensielle vedtektene som kan ha innvirkning på transaksjonen, som for eksempel hvilken byttepolicy e-butikken lover. Her er det også avgjørende at du oppbevarer e-postkvitteringen til enhver tid, slik at du kan bevise transaksjonen i fremtiden, uansett hva du handler for en jente eller gutt.

Et hav av ulike leveringsmodeller

Trustpilot tilbyr stort sett pålitelige muligheter til å kartlegge erfaringene til en stor gruppe nåværende kjøpere, og derfor er det bra at du lærer mer om nettbutikkens anmeldelser før du kjøper.

Facebook gir deg også helt fantastiske metoder for å få et inntrykk av e-selskapets kundetilfredshet. Her kan du se noen nettforhandlere hvor folk kan gi en vurdering av sin kjøpsopplevelse, som også må brukes til å veie hvor fornøyde kundene er.