Skriv ut dokumenter hjemme og lagre stasjonen

Ganske mange internettbutikker tilbyr ulike fraktalternativer i dag. Noe av det mest populære for tiden er pakkebutikken, fordi du da har full fleksibilitet til å hente de nyinnkjøpte varene når det er anledning. Det er veldig praktisk, og ofte også det billigste leveringsalternativet.

Du kan også vurdere å få produktene levert hjem til deg eller til din arbeidsplass. Alternativet er vanligvis et hakk mindre rimelig, men samtidig super rimelig. Den rimeligste leveringsformen vil imidlertid alltid vise seg å være å hente bestillingen selv, men den løsningen avhenger av at du befinner deg rett ved siden av nettforhandlerens fungerende lager.

Leveringstiden kan i noen tilfeller være eksepsjonelt viktig dersom du absolutt må ta dine nye varer i bruk umiddelbart, og derfor er det essensielt at du ser nærmere på tidshorisonten for levering av det aktuelle produktet .

En rekke internettselskaper lover mulighet for dag-til-dag levering på en mengde varenumre, noe som imidlertid er betinget av at bestillingen legges inn tidligere enn et spesifisert tidspunkt, slik at de har utsiktene til å kunne få bestillingen tilsendt før de ansatte har fri.

Få levert til ditt private hjem eller ut til din arbeidsplass

Det har vist seg å være superfleksibelt for alle å vurdere prisnivået på flere nettbutikker og for det har mange nettselskaper vært presset for å senke utsalgsprisene på varene – for gutter og jenter, og samtidig også for kvinner og menn – betydelig, og til og med noen ganger garantere levering uten kostnad.

Det kan likevel vise seg å være lønnsomt å sjekke noen enkeltstående e-butikker for rabatter før du handler, slik at du er ufeilbarlig sikker på å få den billigste prisen.

Generelt går vi inn for kortkjøp eller betaling med mobiltelefonen. Som et alternativ bør du benytte deg av et avbetalingstilbud som f.eks ViaBill, hvis du ber om refusjon av pengene over en periode.

Før folk bestiller fra en nettbutikk, kan du utvilsomt løpe gjennom nettbutikkens vilkår og betingelser, men det er nok ikke særlig gøy.

En enklere løsning kan være å sjekke om nettbedriften er medlem av e-merket, da dette er et tegn på at nettforhandleren overholder den offisielle danske lovgivningen, i tillegg til at internettvirksomhet blir regelmessig evaluert av eksperter som kjenner til gjeldende betingelser. I tillegg gir det deg en snarvei til assistanse hvis du blir utsatt for problemer med kjøpet.

Det er også bra at kunden er klar over det mest grunnleggende regelverket som gjelder for transaksjonen, for eksempel hvilken byttepolicy virksomheten bruker. På grunn av dette er det også aktuelt at du alltid beholder bestillingsmailen din, slik at du senere skal kunne bevise kjøpet, uansett hva du er ute etter varer til en gutt eller jente.

Flere og flere mennesker handler hos nettselskaper

Trustpilot tilbyr ganske praktiske snarveier for å tyde forskjellige andre kunders kritikk, og derfor kan det være nyttig at du vurderer nettforhandlerens vurderinger før du ordrene.

Facebook gir også ekstremt gode muligheter til å få et inntrykk av internettbedriftens popularitet. I tillegg møter vi en rekke nettforhandlere hvor det er mulig å skrive ned en anmeldelse av deres kjøpsopplevelse, som like gjerne bør utnyttes til å veie opp tidligere kunders erfaringer.

Nettstedet er finansiert av annonser. Vi har et fast samarbeid med en rekke nettbutikker hvor vi markedsfører selskapenes produkter, og tjener et gebyr når våre besøkende gjennomfører en bestilling.