Hvordan style en kjole for å passe til en uformell anledning

Å finne den perfekte kjolen til en uformell anledning kan være en utfordring, men det trenger ikke å være det. Med de riktige tilbehørene og stylingtipsene kan du enkelt gjøre en kjole som vanligvis ville vært passende for en formell anledning, til en mer avslappet og uformell look.

Del 1: Velg den riktige kjolen

Først og fremst er det viktig å velge en kjole som passer til anledningen. For en uformell anledning bør du velge en kjole som ikke er for stram eller for formell. A-view kjoler kan være et godt valg da de ofte er løse og avslappede, men likevel stilige og trendy.

Når du velger en kjole, bør du også ta hensyn til fargen og mønsteret. Lyse og muntre farger som pastellfarger eller blomstermønster kan være perfekte for en uformell anledning.

Del 2: Tilbehør

Tilbehør kan gjøre en stor forskjell når du skal style en kjole for en uformell anledning. En denimjakke eller et par sandaler kan gjøre en formell kjole mer avslappet og uformell. En veske i skinn eller et korsbody-veske er også et flott tilbehør for å fullføre en uformell look.

Husk også å ikke overdrive med tilbehøret. For en uformell anledning bør du holde tilbehøret minimalt og enkelt.

Del 3: Sko

Skotøyet er også viktig når du skal style en kjole for en uformell anledning. Høye hæler kan gi en formell look, så velg heller et par flate sko eller sandaler. Joggesko kan også fungere bra hvis du vil ha en mer sporty og avslappet look.

Når det gjelder farge og stil på skoene, bør du velge sko som passer til fargen og stilen på kjolen din. Nøytrale farger som hvitt eller beige kan passe til nesten alle kjoler, mens et par fargerike sko kan gi antrekket ditt en ekstra touch.

Del 4: Hår og sminke

For å fullføre looken din, bør du også ta hensyn til hår og sminke. For en uformell look, kan du velge en enkel og naturlig sminke, eller gå for en mer dristig og fargerik look hvis kjolen din er enkel og klassisk.

Når det gjelder hår, kan du velge en løs og avslappet frisyre som en flette eller en toppknot. En høy hestehale kan også gi en sporty og avslappet look.

Del 5: Oppsummering

Å style en kjole for en uformell anledning trenger ikke å være vanskelig. Velg en avslappet kjole som passer til anledningen, og legg til tilbehør, sko, hår og sminke som passer til stilen din og du vil være klar til å gå! Husk å holde det enkelt og avslappet, og ikke overdriv med tilbehøret eller sminke.

Konklusjon

Å style en kjole for en uformell anledning kan være en enkel og morsom måte å eksperimentere med stilen din på. Ved å velge den riktige kjolen, tilbehøret, skoene, håret og sminken, kan du enkelt skape en uformell og avslappet look som passer til enhver anledning. Så neste gang du er invitert til en uformell sammenkomst, prøv å style en kjole og se hvor enkelt det kan være å oppnå den perfekte looken.